Inschrijfformulier Peuteropvang

Inschrijven

Hieronder vindt u het inschrijfformulier voor Ziezo. Inschrijven via de website is vrijblijvend. Als wij uw gegevens hebben ontvangen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken. Tijdens deze afspraak kunt u vragen stellen en lopen wij alle gegevens met u na en tekent u als alles klopt het contract. Natuurlijk kan uw kind ook kennismaken met de groepskrachten en rondkijken op onze locatie. Bekijk hier onze plaatsingsvoorwaarden en hier voor onze aanvullende algemene voorwaarden en  de algemene voorwaarden van de  Brancheorganisatiekinderopvang

De aanvullende en algemene voorwaarden en pedagogidsch beleidsplan zijn  pas van toepassing wanneer u het contract heeft ondertekend.

Let op: krijgt u binnen twee werkdagen na het verzenden van het inschrijfformulier geen reactie van Ziezo, bel ons dan op 06 4322 1848, wellicht is er iets mis gegaan waardoor wij uw formulier niet ontvangen hebben..

Klik hier voor ons privacyreglement

Privacyreglement is ten alle tijden van kracht.

Let op: krijgt u binnen twee werkdagen na het verzenden van het inschrijfformulier geen reactie van Ziezo peuteropvang, bel ons dan op 06 4322 1848, wellicht is er iets mis gegaan waardoor Ziezo peuteropvang uw formulier niet heeft ontvangen.